Ny plats i världen

Nu var det länge sedan jag bloggade.
Under hösten var det fullt upp med fotograferingar, jobb, familj, husköp och försäljning och efter det flytt och då var det ont om tid för att blogga. Nu har det hunnit bli nytt år och vi är på plats på ett nytt ställe i världen, nämligen i Tasebo mellan Edane och Klässbol, mitt i hjärtat av Värmland med många nya planer.
Under våren 2018 kommer jag att vara föräldraledig på deltid men
kommer att fotografera så mycket jag hinner.

Jag har länge längtat ut på landet och allt eftersom familjen har växt så har behovet av ett större hur växt även det. Nu har vi gott om plats för barnen och förhoppningsvis även för studio och goda fotomöjligheter så småningom. 

Kan nog hända att det blir fler bilder här utifrån framöver men
så här såg det ut nu i veckan.

Välkommen till vårt Nytomta! 

Nytomta, Tasebo

Nytomta, Tasebo