Year of Light #73/#74 - Plåta Musik

Fullt upp i helgen med plåtningar både fredag och lördag.
Plåtade en konsert med en fd. elev till mig på Ritz här i Arvika på fredag kväll och på lördagen plåtade jag artistporträtt till CD-omslag och affischer så nu har jag några nattskift framför mig för att redigera bilder. 

Att plåta konserter är superkul och en riktig utmaning.
Det händer massor på scenen hela tiden och man vill alltid vara på rätt plats för att fotografera det från den perfekta vinkeln. Dessutom nabbt skiftande ljus på scenen o olika färger och mörka miljöer vilket även det är utmanande för så väl kamerautrustning som fotograf.

Fick chansen att testa min nya vita fotobakgrund på plåtningen i lördags för att skapa en "off white" (ljusgrå) studiobakgrund vilket jag hade svårt att göra med min förra bakgrund. Bakgrunden sätter till stor del stämningen i bilden och jag gillar off white, det skapar på något sätt en klassisk och stilfull känsla i bilden.

Fler bilder från helgens plåtningar kommer inom kort!