Fodral till iPhone 6

När jag skulle hämta ut min iPhone 6 i fredags hade man ännu inte fått in några Apple originalfodral till den Teliabutiken. Jag kollade runt i några andra butiker i stan men de hade inte heller fått in nått. I Apple Store på nätet kunde man beställa originalfodralen i läder för leverans inom 1-3 arbetsdagar vilket innebar att jag skulle få det efter 1,5 vecka om jag beställde samma fredag som jag hämtade ut telefonen med vanlig postfrakt. Om jag istället valde expressfrakt för drygt 100kr extra så kunde jag få det efter ca.1 vecka.
Apples silikonfodral de skulle inte kunna levereras på minst en månad så de valde jag snabbt bort och siktade in mig på ett snyggt, brunt Apple-fodral i läder som skulle passa perfekt till min iPhone 6 Gold.
Men jag ville ju ha fodralet så snabbt som möjligt...

Apple Premium Resellers borde ju ha fodralen tänkte jag så jag kollade MacForums hemsida som har en butik på Duvanhuset i Karlstad och tänka sig, de hade 2st bruna läderfodral hemma. Så på lördagen tog jag barnen med mig på utflykt med tåget ner till Karlstad och köpte precis ett sånt fodral som jag hade tänkt mig. Det tog 5min, jag fick fodralet direkt, priset var det samma och tågresan fram och tillbaka kostade lika mycket som expressfrakten skulle ha kostat om jag beställt på nätet och fått varan en vecka senare.
Att handla på nätet är bra men inte alltid det bästa.

Sen tog vi en promenad i solen och pratade med djuren på Mariebergsskogen.