iOS 8


iOS 8 icon
iCloud Drive logo
Images iOS 8
iPhone Keyboard icon
Family icon
Apple Continuity

Igår satt jag upp till kl01 för att vänta på att uppdateringarna till iOS 8  som släpptes igår skulle bli klara. Uppdateringen tog ganska mycket plats och man var tvungen att frigöra 4,6GB minne på iPhone för att kunna ladda ner den och 6,4GB på iPad. Det var inget annat att göra än att tillfälligt plocka bort en del stora appar, när väl programvaran var var installerad var det inga problem att ladda ner dem igen. 

Enligt Apple så är iOS 8 den största uppdateringen av iOS sedan lanseringen av App Store 2008. Det är nog sant och visst har det nya operativsystemet en hel del nya förbättringar och smarta funktioner men de största förändringarna är ändå under ytan. 

Här är några av nyheterna i iOS 8

  • Man har uppdaterat iCloud så man nu kan lagra alla möjliga filer
  • Fotoalbum-appen är uppdaterad och mer organiserad.
  • Nya smarta keyboards.
  • Familjedelning av appar och annat mellan Apple ID:s
  • Hand Off som gör kopplingen mellan dina olika Apple-produkter ännu bättre än tidigare
  • Health är en en ny app för att samla och kartlägga hur du rör dig och hur din kropp mår

 

Länkar 

http://www.apple.com/ios/whats-new/