Fredagens Fotograf: Rockfoto-Emma

Rockfoto-Emma är en av Sveriges främsta entreprenörer inom fotografering och har genom ett målmedvetet arbete gjort sig ett respekterat namn inom fotoindustrin.
Ett utmärkt exempel på den moderna entreprenören som förstår vikten av blogg och sociala medier och "personal branding". Emma har startat företaget Rockfoto och fotograferat upp emot 3000 konserter de senaste åren. Därifrån har hon även skapat sitt varumärke "Rockfoto-Emma". Men förutom konserter fotografera hon även mode, porträtt mm och hennes bilder håller absolut högsta klass.

Nu i helgen finns Emma på Fotomässan i Älvsjö och administrerar det de kallar för "Blogg Loungen" dit hon har bjudit in en rad framgångsrika bloggande fotografer för att prata om sitt fotograferande mm. 
Dessutom kommer hon även att ha en föreläsning om hur man kommer igång med konsertfotografering.