Tekniktisdag #45 - Apple TV

Min fru fyllde år för ett tag sen och i present från mig och barnen fick hon en Apple TV. Jag var helt övertygad om att det var en bra present som hon och vi skulle ha mycket glädje av och jag får säga att så har det blivit även om frun var lite fundersam till en början.
Apple TV är en liten pryl som man kopplar till sin TV och som kan "streama" media via Wifi, t.ex. från Youtube, Flickr eller Netflix  med hög upplösning. Man kan även använda den för att visa saker från sin iPhone/iPad via så kallad "Air Play". Det kan vara TV-program via olika appar, filmer, bilder eller spel. Har man en nyare Mac så kan man även visa datorns skärm på TV:n trådlöst. Dessutom kan man ansluta Apple TV till sitt iCloud-konto och visa material från sina olika bildströmmar t.ex.
En pryl som visat sig bättre och mer användbar än jag trodde, perfekt så här i novemberrusket!

Länk:
http://www.apple.com/se/appletv/