Apple Media Event September 2012 - Så följer du det!

Ikväl är det das igen för Apple Media Event och troligen kommer man att lansera den nya iPhone 5, eller vad man nu kommer att kalla den.
Vi kommer förmodligen även att få höra mer om iOS6 som man lancerade redan på WWDC i juni och som är sagt ska släppas i början av hösten.
Som vanligt envisas Apple med att inte Live-Streama Keynoten från sina lanseringsevent men det finns flera sätt att följa dem ändå via nätet på livebloggar, och andra ställen som rapporterar från evenemangen i realtid.
Bästa livebloggarna är helt klart engadget.com och live.gdgt.com, bra bilder och snabba uppdateringar!Här kommer några tips på hur du han följa Apple Media Event 2012.

1. Twit.tv (This week in Tech) är ett företag som är proffs på "netcasts", dvs. tvsändningar via internet och har varje vecka en rad olika teknikprogram med olika inriktningar. Ikväll kommer de att rapportera, sammanfatta och diskutera kring Apple eventet och det brukar vara bra diskussioner med insatta människor.De har till och med lovat att ha en dockteater som representerar det som händer på scenen för att kompensera för bristen på livebilder direkt från konferenslokalen, kan bli kul!

2. Ustream.com, här finns en rad rapportörer som t.ex. Cnet som erbjuder "live coverage" från Apple Media Event September 2012. Bara att välja!

3. Live Tech Keynotes finns både på Ustream och på sin egen hemsida.

4. GFQ Networks finns både på Ustream och på sin egen hemsida.

5. iMediamonkey.com

Både Twit och Ustream finns som app för iOS och Android så man kan följa evenemanget var man än befinner sig! (Varför man nu skulle vilja se Apples Keynote om man använder Android)

Länkar:
twit.tv
ustream.com
livetechkeynotes.com
gfqnetworks.com
imediamonkey.com
engadget.com
http://itunes.apple.com/us/app/twit/id299663499?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/ustream/id301520250?mt=8