iPhone Apptips #37 - Instagram

Då var det måndagmorgon ingen och man sitter på tåget till jobbet med ännu en ny härlig arbetsvecka framför sig. Tänk att man redan varit igång och jobbat en månad snart. I den här takten är det ju snart semester igen!

Veckans apptips är perfekt om du gillar att ta och redigera bilder med din mobiltelefon.

Instagram är en fotodelnings-app för iPhone där du enkelt kan redigera med enkla, kraftfulla verktyg och visa upp dina bilder + titta på andras bilder för inspiration.
Instagram har blivit lite av en community, som en ny typ av Flickr exklusivt för iPhone-bilder (även om en av de mest förekommande kameran på Flickr är iPhone). Något som efterfrågas är att man ska kunna logga in via en internetsida och se sina och andras Instagrambilder där. Idag kan bara de som har appen och ett inloggningskonto där se bilderna. T.ex. på Flickr kan vem som helst gå in och se dina bilder, med eller utan inloggning och du kan själv begränsa vem som ska ha tillgång till vilka bilder. Instagram är i alla fall på uppåtgående och kommer troligen att kunna utvecklas till nått riktigt bra och enligt företaget bakom jobbar de bland annat på en Android-version. Klart värt att kolla in!


Pris: Gratis!

Länkar: